Klacht over Psychologen Den Bosch?

Het kan gebeuren dat er een klacht ontstaat tussen jou en de behandelaar, dat is erg vervelend en wij zullen er alles aan doen om dit naar meer dan tevredenheid op te lossen. Goed contact met de cliënt is een belangrijk fundament in ons werk. Niet om zomaar klantvriendelijk te zijn, maar omdat het contact tussen therapeut en cliënt één van de onderdelen is van het doorlopende proces gedurende de behandeling.

Eerst contact met de Behandelaar

Daarom willen wij je altijd verzoeken om je klacht eerst te overleggen met de behandelaar. Wij kunnen in overleg met jou een passende oplossing bieden. Komen wij er samen niet uit dan kun je terecht bij de klachtenfunctionaris van Psychologen Nederland waar wij bij zijn aangesloten. Psychologen Nederland zal beide partijen aanhoren en bemiddelen. Kijk op de website van Psyned voor meer informatie.

Daarna naar de beroepsvereniging

Kom je er ook niet uit met de klachtenfunctionaris van Psychologen Nederland dan kun je ook altijd terecht bij de beroepsvereniging. Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Nrem contact op voor aanvullende informatie.

Contact met Psycholoog Den Bosch

Heb je een klacht of wil je meer informatie over de procedure of gewoon even iets met ons bespreken. Neem vooral even contact met mijn praktijk. De praktijk is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 20.30, op vrijdagen tot 17.30. Bel naar 073-2032042.