Maak kennis met de behandelaars in Den Bosch

Onderstaand zijn alle behandelaren aangesloten bij Psychologen Den Bosch afgebeeld. Wil je meer informatie over de psychologen? Neem dan telefonisch contact op via 073 – 20 32 042 of neem een kijkje bij de persoonlijke profielen op Psyned.

Wendy Schram, Psycholoog, Ammerzoden

Psychologen Den Bosch - Wendy Schram

Wendy is psycholoog in Ammerzoden dit ongeveer 12 km vanaf Den Bosch. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van werkgerelateerde problematiek, maar in mijn praktijk kun je met veel meer klachten terecht.


Aerjen Tamminga, Psycholoog, Oss

Psychologen Den Bosch - Aerjen Tamminga

Aerjen is psycholoog in Oss. Als Psycholoog werkt hij erg persoonlijk en is hij erg betrokken bij het behandelingsproces. Hij behandelt een groot scala aan klachten zoals burn-out, angstklachten, trauma en slaapproblemen.


Jan Aukes, Therapeut, Den Bosch

Psychologen Den Bosch - Jan Aukes

Jan is therapeut in Den Bosch en Arnhem. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van depressie, angst, burnout, trauma, rouw- en verliesverwerking en meer.


Peter May, Therapeut, Den Bosch

Psychologen Den Bosch - Peter May

Peter is therapeut in Den Bosch. Hij heeft veel ervaring met o.a. relatietherapie, depressie, angst, burnout, trauma, rouw- en verliesverwerking, coaching en meer.


Hans Jacobs, Psycholoog, Den Bosch

Psychologen Den Bosch - Hans Jacobs

Hans is psycholoog in Den Bosch en Venlo. Hij heeft veel ervaring met o.a. relatietherapie, het behandelen van depressies, angstklachten en meer.


Josie van Dijk, Therapeut, Den Bosch

Psychologen Den Bosch - Josie van Dijk

Josie is therapeute in Den Bosch. Ze maakt o.a. gebruik van oplossingsgerichte therapie, EMDR, mindfulness en familieopstellingen om een breed scala aan problematiek te behandelen.


Henneke Versteeg, Psycholoog, Den Bosch

Psychologen Den Bosch - Henneke Versteeg

Henneke is psycholoog in Den Bosch. De behandeling moet bij je passen zodat je het ook in de toekomst kunt blijven gebruiken.