Tarief en vergoeding van therapie Psychologen Den Bosch

De tarieven zijn:

  • Individueel: €95,-
  • Individueel lang: €142,50
  • Relatietherapie: €115,-
  • Relatietherapie lang: €150,-
  • Coaching: €115,-
  • Buiten kantoortijden: +€20,- per sessie.

In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig. Om een beter inzicht te krijgen in de oorzaak van je klachten. Voor een oplossing van je klachten kan het nodig zijn om meer sessies te volgen. Je mag zelf bepalen hoe vaak je een sessie wil volgen.

Stem het af met je zorgverzekeraar

Je doet er goed aan even bij je zorgverzekeraar te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV bijvoorbeeld, via het Centrum Indicatiestelling Zorg; veel werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt. Vanuit de VBAG-registratie kan het zijn dat de behandeling vergoed wordt door je verzekeraar – kijk in je polis onder ‘Alternatieve Geneeswijzen’ of vraag het na.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het 24 uur van tevoren weten, dan kan iemand anders nog ingepland worden. Anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Contact Psycholoog Den Bosch

Als je nog vragen hebt, of als je wilt weten of jij ook geholpen kan worden: bel of mail naar praktijk Psycholoog Den Bosch.